Тайландските власти удължиха срока, в който чужденци могат да посетят

...
 Тайландските власти удължиха срока, в който чужденци могат да посетят
Коментари Харесай

Тайланд удължи пътуването без визи на територията си

 Тайландските управляващи удължиха периода, в който чужденци могат да посетят страната, без да заплащат наложителната туристическа такса от 2 000 тайландски бахта (55 евро), оповестяват от уеб страницата traveldailynews.asia, отбелязва " Монитор ". Тази година безпроблемното влизане ще продължи до 30 април.

В края на предходната година държавното управление на Тайланд реши да отстрани таксата като метод да притегли повече туристи. Това „ опростяване “ на дълга бе раздадено на 21 страни, измежду които Андора, България, Кипър, Етиопия, Фиджи, Литва, Малта, Украйна,  Румъния, Тайван и други. Според тогавашните ограничения отстъпката трябваше да продължи до 31 януари.

Заради упования растеж на туристи по време Китайската Нова година срокът бе продължен до края на април, предават от азиатския уебсайт.

По думите на шефа на туристическата администрация в Тайланд Ютасак Супасорн продължението идва тъкмо в точния момент, с цел да се означи както Китайската Нова година през февруари, по този начин и Тайландската, която е през април.

„ Целта е да притеглим повече младежи, които да се насладят на обичайна музика и танци “, разяснява Супасорн, представен от traveldailynews.asia. За локалните това е прелестна опция да прекарат повече време с околните си, а за туристите това е късмет да се насладят на обичаен Тайланд.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР